Lucky Wishes website is vernieuwd.

Hi!

De Lucky Wishes website is vernieuwd.

Duidelijk, doeltreffend, less is more zijn de kernwoorden. Precies zoals onze manier van werken. Wij vinden het geweldig dat mensen ons willen helpen met het redden van honden d.m.v. donaties, adopties en het delen van de berichten.

Daarom vinden wij het belangrijk om duidelijk te zijn in communicatie en te allen tijde te laten zien wat wij doen. Berichten terugzoeken op Facebook is soms wat lastig  en daardoor is een hond al snel uit de picture. Zonde vinden wij, vandaar deze website!

Wat kan je verwachten?

 

  • Wij zijn geen bloggers, dus verwacht geen dagelijkse blogs etc. 🙂

Wij hopen door de website te laten zien wat wij doen, waar wij voor staan, mensen te inspireren om voor een asielhond te kiezen en de negatieve naam van ‘de buitenlandse hond’ zoveel mogelijk te laten verdwijnen.

quote

Bedankt voor alle hulp!
Team Lucky Wishes.

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s