Nieuw logo Lucky Wishes

Zo ontzettend blij met het nieuwe logo van Lucky Wishes!!

Onze hele visie is terug te zien in dit krachtige beeld.

Een hond met de rug naar ons toegekeerd voor de wereldbol. Overal ter wereld zijn er honden in nood. Honden die onze hulp nodig hebben. Denk niet in grenzen maar in dierenliefde. Iedereen kan overal ter wereld een verandering maken, hoe klein ook.

De hond zit omgedraaid, hij is bang/angstig en heeft veel mee gemaakt. Maar hij geeft niet op! Hij kijkt naar boven, naar de sterren en hoopt en gelooft in een baasje die voor hem vecht en aan wie hij alle liefde kan geven!

LUCKY WISHES FOR DOGS IN NEED.

Alle credits voor het ontwerp & de sponsering van het logo: Vivian Heijckers, van Tekst- & Ontwerpbureau Miemert (www.miemert.com) en haar webshop Notzohot (www.notzohot.com) voor baas & hond. Met elke aankoop bij Notzohot steun je tevens een (asiel)dier met (net) iets minder geluk. Hoe enig is dat!

Vivian ENORM bedankt !!

Onwijs knap dat jij tot uiting brengt wat ik in gedachte had maar niet kon verwoorden laat staan ontwerpen.

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s