Over Lucky Wishes

Lucky Wishes is een Non-profitorganisatie.
Wij zetten ons met hart en ziel in voor de Spaanse en Turkse zwerf en asielhonden. Wij hebben als doel om de honden in Spanje en Turkije structureel een beter leven te geven in land van afkomst en hopen ze vervolgens een gouden mand in o.a. Nederland te bieden.

Wij geloven dat iedereen een verandering ter wegen kan brengen in de wereld.  Door samen te werken, krachten te bundelen en niet te denken in grenzen. Wij hopen met onze missie meerdere mensen te kunnen inspireren.

Voordat de honden worden geadopteerd worden ze uitgebreid getest en onderzocht op karakters en gezondheid. Wij werken enkel samen met officiële stichtingen zodat er in welke situatie dan ook goed gehandeld kan worden voor hond en baas.

Lucky Wishes werkt o.a. samen met de volgende asiels:

  • Göcek friends of the environment & Animals in Gocek, Turkije
  • KAS animal friends Charity in Kas, Turkije
  • CAAD Penedes in VilaFranca, Spanje

38040862_1644321302356820_3115675306376036352_n
Team Lucky Wishes:
Esther
 is gedragsspecialist en pedagogisch en didactisch geschoold.  Esther runt Lucky Wishes met veel enthousiasme en heeft voor veel honden het verschil kunnen maken.
Daarnaast is Esther eigenaar van de praktijk Insig-coaching. Samen met Simba begeleidt ze kinderen en jongeren met diverse problematieken.

Simba is Esther’s geredde zwerfhond en inmiddels opgeleid als therapiehond. Simba is een vrolijke hond die graag met kinderen en jongeren aan de slag gaat. Hij is sterk in autismebegeleiding en het werken aan zelfvertrouwen. Dit doet Simba door kinderen en jongeren snel te laten zien wat ze wel en goed kunnen. Simba is het levende bewijs van de positieve groei van een zwerfhond.

esther vriendin
Esther & Simba in het tijdschrift Vriendin.